Jüri Jaansoni Kahe Silla jooksust ning sellega seonduvatest sündmustest on kujunemas tõeline spordipidu, sest nüüdsest jagub tegevust nii spordirajale kui ka siseruumidesse. Uudisena toob Pärnu Kahe Silla Klubi tänavu koostöös partneritega huvilisteni liikumisharrastusest kõneleva motivatsioonipäeva, mis lisaks igapäevasele sportimisele annab teadmisi ning motiveerib osalejat senisest veelgi teadlikumalt harjutama.

Reedel, 30. augustil, on kõik huvilised oodatud Endla Teatri Sammassaali, et osa saada tuntud tegijate ettekannetest.

Sõna saavad spordiarst Mihkel Mardna, kes keskendub oma ettekandes spordivigatustele –  nende ennetamisele ja ravile, Tallinna Ülikooli õppejõud Kaarel Zilmer, kes annab ülevaate liikumisharrastuse tähendusest tänapäevases maailmapildis ning Tallinna Tehnikaülikooli professor Raivo Vokk, kes jagab aktiivsele inimesele toitumissoovitusi.

Peale külalisesinejaid astuvad kuulajani totaalse elumuutuse läbinud ning hiljuti spordirajad avastanud inimesed meie endi keskelt.

Ent see pole veel kõik – peale loenguosa saavad kõik huvilised koos tuntud pikamaajooksja – Pärnumaalt pärit ja siin tuule tiibadesse saanud Roman Fosti juhendamisel läbida Jaansoni jooksu eelse ühistreeningu, et olla juba 1. septembril värske ja motiveerituna Jüri Jaansoni Kahe Silla jooksu stardis.

Loe täpsemalt ja registreeru siin!